Kosinta löytyi sanaristikosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille miehille varsinaista kosintaa tärkeämpää on se miten kosinta mahdolliselle tulevalle vaimolle esitetään. Maailmalta löytyy tuhansittain toinen toistaan romanttisempia tarinoita upeista kosinnoista, mutta eräs tuoreimmista tapauksista toteutettiin sekin varsin tyylikkäästi.

28-vuotias Corey Newman pääti pitkän harkinnan jälkeen kosia tyttöystäväänsä, ja lopulta hän keksi siihen myös ikimuistoisen tavan. Corey ja hänen 31-vuotias tyttöystävänsä Marlowe Epstein ovat molemmat intohimoisia sanaristikoiden ratkaisijoita, joten siitä löytyi myös vastaus pulmaan.

Yhdessä The Washington Post -lehden kanssa poikaystävä toteutti todella näyttävän kosinnan, joka päätyi samalla myös satojentuhansien muiden lukijoiden aamiaispöytään. Vinkit kosinnasta oli nimittäin piilotettu sanaristikkoon, jota Epstein ryhtyi pian ratkaisemaan. Sana sanalta ristikosta alkoi paljastua tuttuja sanoja, jotka yhdistelemällä tyttöystävä itse kirjoitti kosinnan ristikkoonsa. Samaan aikaan Corey polvistui tyttöystävänsä viereen ja nosti esiin timanttisormuksen.

Kuva: The Washington Post