Mies kuvasi salaa 1 014 naista alastomana

Ohhoh! · Stara.fi

Viime kuukausina ympäri maailmaa on jäänyt kiinni muutamia miehiä, jotka ovat kuvanneet salaa naisia esimerkiksi kauppojen sovituskopeissa sekä työpaikkojen wc- ja suihkutiloissa. Tuoreimmassa tapauksessa kuvaaminen on jatkunut paljastumatta ennätysmäisen pitkään.

40-vuotias korealainen mies kuvasi salaa naisia alastomana peräti kuuden vuoden ajan. Etelä-Gyeongsangin poliisin mukaan mies kuvasi yhteensä 1.014 naista alastomana suihkuissa, kylpyhuoneissa ja pukuhuoneissa vuodesta 2005 alkaen. Hän piti aina videokameraa mukanaan. Vaimon kerrotaan tienneen miehen pornon katselusta, mutta kuvaamisesta hän ei ollut tietoinen, Korea Herald uutisoi.

Mies jäi kuitenkin kiinni maaliskuussa ryhdyttyään myymään kuviaan verkossa. Hän tulee myöhemmin vastaamaan oikeudessa syytteisiin. Poliisi löysi kotietsinnässä miehen kotoa tietokoneen kovalevyjä ja CD-levyjä, joille oli tallennettu materiaalia kuuden vuoden ajalta. Mukana oli myös materiaalia, jossa mies oli kuvannut alastomia naisia sairaalan suihkussa ollessaan siellä itse hoidossa.