Arto Länsman tuoreimmasta tempauksestaan: ”Rakkaus tekee kipeää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arto Länsman on ottanut rintaansa Johanna-tatuoinnin. Kohublondi Johanna Tukiainen ja hänen tuore aviomiehensä Arto Länsman ovat sekoilleet varsin vahvasti helmikuun lopussa juhlittujen talvihäidensä jälkeen. Pari on hakenut jo useamman kerran avioeroa ja riidellyt kovasti, mutta nyt he ovat jälleen yhdessä.

Viime viikolla Johanna ja Arto olivat häämatkalla Karibialla, jossa he asuivat eri hotelleissa ja kulkivat omia aikojaan. Reissulta palattuaan riidat jatkuivat kotimaassa. Nyt riidat on ilmeisesti toistaiseksi sovittu, sillä Arto on ottanut rakkautensa merkiksi rintaan suurikokoisen tatuoinnin.

Tatuoinnissa lukee tyylitellyn sydämen sisällä ”Johanna 26.2.2011”. Arto julkaisi tatuoinnin ottamisesta kuvia Facebook-profiilissaan, ja samalla selvisi että Johanna oli paikalla kun hänen miehensä kiemurteli tuskasta tatuointia tehtäessä. Erään kuvan kuvatekstissä Arto kirjoitti: ”Mulla on vain yks rakkaus. Rakkaus tekee kipeää”. Tatuoinnin valmistuttua pariskunta poseerasi hellästi yhteiskuvassa halaillen.