Sosiaalisella medialla yllättävä vaikutus masturbointiin

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Kerroimme taannoin OK Cupid -deittipalvelun tekemästä tutkimuksesta, jossa palvelu selvitti mitkä seikat tekevät parisuhteesta kestävän, ja mitä uudelta deittikumppanista pitäisi ensitreffeillä vähintään kysyä mikäli toiveissa on pidempi ihmissuhde.

Nyt samainen tutkimus on julkistanut uusia paljastuksia. Deittipalvelu sai tulokset kysymällä rekisteröitymisen yhteydessä tietoja käyttäjistään, joita on noin 34.000. Tutkimuksen otos oli 21.315 käyttäjää. Deittipalvelu tutki samalla myös sitä millaiset ihmiset masturboivat ja kuinka usein. Tulos oli sosiaalisen median kannalta yllättävä.

OK Cupid -deittipalvelun käyttäjien – jotka ovat siis kaikki 18 – 24-vuotiaita sinkkuja – mukaan suosittua Twitter-mikroblogia päivittäin käyttävät ihmiset masturboivat merkittävästi harvemmin kuin muut ihmiset. Heistä joka toinen harrastaa itsetyydytystä päivittäin. Deittipalvelun muista käyttäjistä kuitenkin noin 70 prosenttia masturboi päivittäin.