Deittipalvelu tarjosi treffit seksirikollisen kanssa – traaginen tulos

Ohhoh! · Stara.fi

Viime kuukausina internetin deittipalvelujen toimivuudesta on saatu runsaasti esimerkkejä, kun tutkimukset ovat osoittaneet ihmisten löytäneen niiden avulla puolisoita. Aina homma ei kuitenkaan mene niin sanotusti putkeen, ja sen eräs amerikkalaisnainen sai äskettäin huomata.

53-vuotias tuottaja-käsikirjoittaja Carol Markin ilmoittautui mukaan maailman suurimpiin deittipalveluihin lukeutuvaan Match.comiin, jonka avulla hän sai järjestettyä itselleen treffit miehen kanssa. Ensimmäiset treffit sujuivat hyvin, mutta toisilla treffeillä nainen raiskattiin kotonaan.

Mies kiisti oikeudessa syytteet raiskauksesta. Samalla kuitenkin selvisi, että mies oli tuomittu seksirikollinen. Järkyttynyt nainen haastoi tämän jälkeen myös deittisivuston oikeuteen. Nyt Carol Markin on astunut ensimmäisen kerran julkisuuteen. Hän vieraili tiistaina suositussa The Today Show -ohjelmassa, jossa hän kertoi väsyneensä piilotteluun. Naisen mukaan deittipalvelun pitäisi verrata käyttäjien tietoja julkiseen seksirikollisten tietokantaan.