Rebecca Black sai tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinityttö Rebecca Black on noussut yllättäen valtavaan suosioon, kun hänen Friday-kappaleensa on saanut suoranaisen kulttisuosion erityisesti Yhdysvalloissa. Biisi on nimetty ”maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta samaan aikaan sitä kehuttaan nerokkaaksi.

Rebecca Blackistä on puhuttu ajoittain esimerkiksi Twitterissä jopa enemmän kuin Japanin tsunamista. Suurin osa kommenteista on tosin ollut negatiivisia. Black on kuitenkin tienannut jo ensimmäisen miljoonansa. Nyt Rebecca on paljastanut saaneensa jopa tappouhkausia kappaleensa ja menestyksensä vuoksi. Reuters-uutistoimiston mukaan poliisi tutkii kahta uhkausta, joista toinen tehtiin sähköpostilla ja toinen puhelimella.

Rebecca Black vahvisti pari viikkoa sitten blogissaan, että hän on parhaillaan työstämässä uutta kappaletta. Blackin  musiikkivideota on katsottu verkossa jo kymmeniämiljoonia kertoja ja määrä kasvaa edelleen räjähdysmäisesti. American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell on yllättäen ylistänyt nuoren poptähden kykyjä. Hitin kirjoitti hollywoodilainen yhtiö Ark Music Factory, jolle Blackin perhe maksoi kappaleesta 1.500 dollaria.