Mies löydettiin ilman päätä – poliisi kutsui lääkärin paikalle

Ohhoh! · Stara.fi

Poliisipartioista vitsaillaan usein, että heistä toinen osaa kirjoittaa ja toinen lukea. Kovin kaukana tällainen stereotypia ei ollut taannoin Lontoossa, kun poliisit löysivät Wimbledonin alueella kuolleen miehen ruumiin.

Poliisipartio löysi menehtyneen miehen Wandle-joesta, jossa ruumis oli ilmeisesti ollut jo viikkokausia. Kaiken lisäksi ruumiilla ei ollut enää lainkaan päätä. Siitä huolimatta poliisit päättivät soittaa paikalle lääkärin, jotta tämä voisi todeta miehen kuolleeksi.

Poliisit toimivat määräysten mukaisesesti, mutta siitä huolimatta tapaus on herättänyt ihmetystä. Telegraph-lehden mukaan jopa kuolinsyyntutkija oli nimittäin ollut ihmeissään lääkärin kutsumisesta paikalle. Ruumis oli nimittäin niin huonossa kunnossa, että siitä ei enää pystytty selvittämään edes kuolinsyytä. Sen henkilöllisyys selvisi vasta DNA-testeillä.