Rötöstellyt kohujulkkis Lindsay Lohan jo tänään vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Parhaillaan Lohan on Los Angelesin oikeustalolla vastaamassa syytteisiin koruvarkaudesta.

Pari kertaa vankilassakin istunut Lindsay Lohan on edelleen ehdonalaisessa vankeudessa, joten yksikin rikos voi viedä hänet takaisin vankilan kaltereiden taakse. Nyt hänen väitetään syyllistyneen koruvarkauteen, kun koruliikkeen valvontakameroiden nauhoilla hänet nähtiin kävelemässä ulos 2.500 dollarin koru kaulassaan.

Tuomioistuin käsittelee tänään valmistelevassa istunnossa passitetaanko Lindsay jo tänään vankilaan odottamaan asian oikeuskäsittelyn jatkoa, vai saako hän odottaa oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Pahimmassa tapauksessa julkkistähti viettää siis jo ensi yönsä vankilassa.