Christina Aguileran muhkeat rinnat palkittiin parhaina – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera oli taannoin otsikoissa, kun hänen seksikuvansa joutuivat vääriin käsiin. Aguilera unohti kameransa muistikortin ranskalaiseen hotellihuoneeseen, ja pian kuvia kaupiteltiin amerikkalaiselle Radar Online -julkaisulle.

Nyt Christina Aguilera on saanut vaihteeksi hyviä uutisia, sillä homoseksuaalit ovat kunnioittaneet häntä – tai oikeastaan hänen rintojaan – arvostetulla palkinnolla. Hän sai nimittäin oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Valintaa perusteltiin erityisesti Burlesque-elokuvan rintavilla kohtauksilla. Kaunottaren nykyisiä muotoja voi tarkastella esimerkiksi tästä linkistä.

Christina Aguilera seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. 30-vuotias Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa.