Lindsay Lohan vankilaan – pääsi heti vapaaksi ja töihin ruumishuoneelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Lindsay Lohan, eli nykyisin pelkkä Lindsay, on ollut viime vuosina pahoissa ongelmissa päihdesekoilujensa ja muiden rötöstensä takia. Eilen Lohan oli Los Angelesin oikeustalolla vastaamassa syytteisiin koruvarkaudesta.

Pari kertaa vankilassakin istunut Lindsay Lohan on edelleen ehdonalaisessa vankeudessa, joten yksikin rikos voi viedä hänet takaisin vankilan kaltereiden taakse. Nyt hänen väitettiin syyllistyneen koruvarkauteen. Eilen syyte saatiin kuitenkin lievennettyä varkaudesta näpistykseksi. Lohan kuljetettiin oikeudenkäynnistä vankilaan, mutta vain siihen saakka kunnes hänen 75.000 dollarin takuusummansa maksettiin jo samana päivänä.

Lohanin asianajaja valitti tuomiosta, ja oikeudenkäynti jatkuu 3. kesäkuuta. Siihen saakka Lindsay on vapaa. Hän joutuu kuitenkin tuona aikana suorittamaan nyt määrätyn 480 tunnin yhdyskuntapalvelun. Palvelu suoritetaan naisten ensikodissa ja ruumishuoneella.