Miten kissat reagoivat juoksumattoon? Tässä vastaus videona

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Maailman suosituimmassa koirien käyttäytymiseen keskittyvässä ohjelmassa, Koirakuiskaajassa, nähdään usein kuinka ohjelman isäntä Cesar Millan juoksuttaa ylivilkkaita koiria juoksumatolla. Kissoja ei kuitenkaan samaisessa ohjelmassa ole juoksumatolla nähty.

Nyt nettivideolla kuitenkin nähdään miten kissat suhtautuvat kotiin kannettuun juoksumattoon. Hauskalla videolla ällistyneet kissat yrittävät saada selville, että millaisen härvelin isäntäväki on oikein tuonutkaan.

Emmy-palkittua Koirakuiskaaja-sarjaa esittää Suomessa Liv-kanava. Ohjelmasta on tähän mennessä tehty kuusi tuotantokautta ja sitä esitetään peräti 80 maassa. Millanin koirakirjat ovat kaikki olleet myyntimenestyksiä ja Wall Street Journal -lehden mukaan puolet amerikkalaisista tunnistaa Millanin. Häntä voidaan siis pitää suuren luokan julkkistähtenä. Hänen vaimonsa haki kesällä 2010 avioeroa 16 vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnalla on kaksi poikaa.