Naomi Watts esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa työrintamalta pitänyt brittinäyttelijä Naomi Watts on keskittynyt viime aikoina lähinnä perhe-elämään, sillä Naomi ja hänen näyttelijämiehensä Liev Schreiber saivat taannoin esikoisensa.

King Kong ja The Ring -elokuvia tähdittänyt Naomi Watts on nyt palannut kuitenkin malliuralle, sillä hänen rohkeita kuviaan julkaistiin muutama päivä sitten verkossa. Nyt neitokainen on ehtinyt kiireidensä keskellä myös lomailemaan, sillä tällä kertaa hänet nähdään nauttimassa auringosta turkoosissa uima-asussa.

Naomi Watts bongattiin taannoin alastomana hotellihuoneensa parvekkeella, mutta mitään kovin ihmeellistä hänen alastomuudessaan ei ole. Naomi nähtiin nimittäin ilman rihman kiertämää myös valkokankaalla elokuvassa Mother And Child.