Pikkulapsi putosi neljännestä kerroksesta – nainen otti kopin

Ohhoh! · Stara.fi

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan olevat ihmiset voivat päätyä tekemään yllättäviä sankaritekoja. Tästä on nyt tuoreena esimerkkinä nainen, joka huomasi sattumalta hotellin neljännestä kerroksesta putoamaisillaan olevan pikkulapsen. Nainen pelasti hetkeä myöhemmin lapsen hengen.

Floridan Orlandossa lomailemassa ollut 44-vuotias brittinainen Helen Beard kiinnitti huomiota alle puolitoista vuotiaaseen lapseen, joka liikkui vaarallisen näköisesti parvekkeen kaiteen pinnojen välissä. Hän huomasi lapsen olevan putoamaisillaan ja ryntäsi vaiston varaisesti parvekkeen alapuolelle. Lapsen pudotessa nainen sai otettua hänet kiinni suuresta vauhdista huolimatta, Daily Mirror kertoo.

Nyt nainen on palkittu sankarina hengenpelastusmitalilla. Hän toimi kertomansa mukaan vain vaistojensa varassa ja kuten kuka tahansa olisi vastaavassa tilanteessa toiminut. Lapsi selvisi ruhjeilla, mutta ilman naisen toimintaa lapsi olisi todennäköisesti menehtynyt heti. Pienokainen oli päässyt parvekkeelle, koska ovi oli jäänyt raolleen.