Shakira katsoi antaumuksella futispeliä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinotähti Shakira tuli vuoden 2010 aikana tutuksi jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen virallisen tunnuskappaleen Waka Waka (This Time For Africa) esittäjänä. Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa. Nyt Shakira on jännittänyt futisfinaalin katsomossa.

Nettivideolla nähdään kuinka Shakira oli mukana Copa Del Rey 2011 -finaaliottelussa. Neitokainen elää täysillä mukana ottelun käänteissä ja osoittaa myös tunteensa antaumuksella. Julkisuuteen olisi voinut päätyä rajujakin voimasanoja, mikäli kaunottarella olisi ollut mikrofoni mukanaan.

Shakira

Kuva: Envia Esport 3

Shakira oli 11 vuotta parisuhteessa Antonio de la Ruan kanssa, mutta äskettäin suhteen kerrottiin päättyneen eroon. Laulaja kertoi sinkkuudesta blogissaan. Ero de la Ruasta tapahtui jo monia kuukausia sitten, mutta vasta nyt Shakira vahvisti sen julkisesti. Syyksi erolle Shakira kertoi muiden muassa ajanpuuteen. Artistin mukaan romanttisen suhteen ylläpitämisessä tarvitaan nimittäin laatuaikaa.