Johanna Tukiainen avautui viimein: ”Oikeastaan mikään ei pidä paikkaansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä myrskyisän avioliittonsa merkeissä. Kerroimme äskettäin kuinka hänen tuore aviomiehensä Arto Länsman otti rintaansa tatuoinnin, jossa luki ”Johanna 26.2.2011”.

Tukiainen on julkaissut blogissaan mielenkiintoisen kirjoituksen psykopatiasta aj psyykkisistä sairauksista. Kirjoituksessaan Tuksu kertoo kirjoittaneensa ylioppilaskokeissa neljä laudaturia, jotka tulivat kuitenkin lautakunnasta eximiana. Samalla kohujulkkis kertoo kokemuksiaan eräästä miehestä, jonka henkilöllisyyttä hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan.

– Minua naurattaa kun kysyin eräältä saamelaiselta mieheltä onko hän uskossa. Hän on väittänyt niin koko ajan ainoastaan sen takia, että manipuloi minua. Hän vaitti lukeneensa Raamatun kannesta kanteen, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

– Kun sanoin amerikkalaisen ilmaisun What goes around, comes around (eli Karman laki) tämä pikkumies väitti, että se oli psalmeista. Ja valeita sataa niskaan roppakaupalla, oikeastaan mikään ei pidä paikkaansa mitä minulle on väitetty. Uskovainen serkkuni sanoi minulle, etta todellinen rakkaus ei perustu himolle ja seksille, vaan turvallisuudelle ja hyvälle ololle.