Karmaisevin TV Shop -tuote kautta aikojen? Katso pelottava video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Naisten kauneudenhoidon varjolla on kuluttajille myyty vuosikymmenten aikana käsittämätön määrä tuotteita, joiden toimivuudesta ei ole mitään takeita. Taannoin verkossa julkaistiin vuosia vanha TV Shop -tyylinen mainosvideo eräästä mielenkiintoisesta tuotteesta.

Videolla kerrotaan nimittäin kuinka naisten vartalossa alkaa tapahtua ikäviä muutoksia viimeistään kun 30 ikävuotta tulee täyteen. Muutoksia näkyy myös kasvoissa, joten niiden treenaamiseen on kehitetty aivan oma laitteensa, Facial Flex. Tuote-esittelijänä toimiva Victoria Looseleaf vaikuttaa olevan suorastaan orgastisessa tilassa, mutta lopputulos muistuttaa ennemminkin Kellopeli appelsiini -elokuvaa kuin televisiomainosta.

Facial Flex