Petri Nygård sivaltaa rajusti Martinaa ja Eskoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen kohuräppäri Petri Nygård on ylivoimaisesti tämän hetken suosituin kotimainen artisti esimerkiksi Lapin hiihtokeskusten after skin soitoissa ja keikkapaikkojen viinanmyynnissä mitattuna. Nyt Petri on ottanut kantaa Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen avieroon.

Stara on jo kuukausien ajan ennustanut avioerohuijauksen tulevat käänteet, ja nyt myös Nygård on samoilla linjoilla. Myös hän nimittäin uskoo, että avioero on ainoastaan Martinan albumin ja pariskunnan yhteisen realitysarjan mainoskikka. Suosikkiräppäri kommentoi asiaa omaa värikkääseen sävyynsä.

– HUH,.,.VOIHAN SEOLLA ETTÄ NÄÄ YRITTÄÄ VIELÄ LAPSENSA TAKIA OLLA YHDESSÄ MUTTA MÄÄ EPÄILEN ETTÄ TÄÄ ON VI**U OLLU SUUNNITELTU JUTTU KOKO PASKA.,,. MOLEMMAT KUITENKI HYÖTYY KUN SAADAAN UUS SEASON NÄITTEN HUIKEETA REALITYOHJELMAA TAAS.,,. VAI VOIHAN OLLA NIINKI ETTÄ NÄÄ VAA ANSAITSEE TOISENSA!! ANTAKAA MENNÄ!!, Petri Nygård kirjoittaa.

Petri blogikirjoituksesta uutisoi ensimmäisenä Hymy.