Uskomaton parkkeeraus poliisivideolla

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Venäjän liikennekulttuuria on saatu ihastella viime vuosina useammankin kerran suosituissa YouTube-videoissa, ja nyt noiden videoiden joukkoon on päätynyt myös hauska parkkeeraus. Poliisiauton kojelaudalla ollut videokamera tallensi nimittäin keskimääräistä näyttävämmän pysäköintisuorituksen.

Nettivideolla nähdään kuinka liikennevirta soljuu aivan normaalisti sateen liukastamalla maantiellä, kunnes henkilöauto ajaa oikeaa kaistaa suurella nopeudella poliisiauton ohi.

Edellä ajavan maasturin hidas nopeus tulee kuljettajalle yllätyksenä, jolloin hän painaa jarrua ja menettää autonsa hallinnan. Auto ajautuu sivuluisussa vastakkaiselle kaistalle ja näyttää pysäköivän itsensä varsin tyylikkäästi tien sivuun. Poliisit tuskin uskoivat, että kyseessä oli hallittu pysköinti.