Johanna Tukiainen paljasti rintansa keikallaan! Katso kuvat vain Starassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan seuratuimpiin julkkistähtiin lukeutuva Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä karille ajautuneen avioliittonsa merkeissä. Samaan aikaan hän tekee kuitenkin edelleen aktiivisesti myös keikkoja niin laulajana kuin tanssijanakin. Eilen hän oli esiintymässä Tampereella.

Tampereen Tivoli-yökerhossa esiintynyt Johanna Tukiainen esitti ensin kolme kappalettaan, joista Lööppijulkkis-kappaleen yleisö osasi laulaa mukana. Kappaleidensa jälkeen Johanna kertoi tarjoavansa yleisölle vielä yllätysesityksen, ja samalla hän pyysi lavalle yleisöstä myös erään miehen.

Nuori mies saikin aikamoisen eroottisen show’n, sillä Tukiainen riisui vaatteitaan innosta hihkuvan yleisön edessä ja paljasti samalla myös rintansa. Stara oli paikalla tallentamassa keikan tunnelmat, joista otteita alla. Myöhemmin tänään julkaistaan kokonainen kuvagalleria keikan parhaista paloista.

Johanna Tukiainen

Katso kaikki keikkakuvat tästä!

Johanna Tukiainen

Katso kaikki keikkakuvat tästä!

Johanna Tukiainen