Futisjoukkueen bileet lähtivät käsistä – pelaaja loukkaantui vakavasti

Ohhoh! · Stara.fi

Joukkuelajeissa on usein tapana järjestää saunailtoja ja muita tapahtumia joukkuehenkeä kohottamaan. Luonnollisesti myös pelikauden päätyttyä pyritään järjestämään päättäjäisjuhlat. Nyt eräät bileet ovat menneet hieman toisin kuin oli tarkoitettu, eikä joukkuehenki tainnut juhlista juuri nousta.

Brittilehti Mirror nimittäin uutisoi sikäläisen Tenby AFC -jalkapallojoukkueen juhlista, jossa kauden päättymistä juhlistettiin hieman turhan vauhdikkaasti. Alkoholin vaikutuksen alaisena eräs pelaaja nimittäin löi joukkuetoveriaan biljardimailalla selkään sillä seurauksella, että uhri loukkaantui vakavasti. Hänet kiidätettiin Carmarthenshiressä sijaitsevaan St. Clearsin sairaalaan.

Tempauksen vakavuudesta kertoo se, että 37-vuotias pelaaja on edelleen sairaalassa, vaikka tapauksesta on jo viisi päivää. Tapahtumista lehdelle kertonut silminnäkijä totesi, että poikamainen kujeilu lähti hieman käsistä. Eräs pelaajista oli paljastanut takapuolensa ja sen jälkeen toinen tarttui biljardimailaan vakavin seurauksin. Tekijä pidätettiin, mutta päästettiin myöhemmin vapaaksi ilman syytteitä.