Johanna Tukiainen avautui: ”Olen maksanut tästä kovan hinnan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on ollut jo usemman vuoden ajan Suomen seuratuimpia julkkistähtiä, ja hän jakaa suomalaiset voimakkaasti kahteen ryhmään. Tukiaista joko rakastetaan tai vihataan, mutta kaikesta huolimatta hän vetää keikkapaikat täyteen minne meneekin.

Stara tapasi kohutun tähden viikonloppuna Tampereella. Haastattelussa Johanna Tukiainen kertoo myös millaista on elää Suomen kiistellyimpänä julkkiksena.

Katso myös Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.

– Tässä on hyvät ja huonot puolet tässä hommassa. Ihmiset ovat saaneet musta varmaan sellaisen kuvan, että mä olen kauhea tyrkky ja hinnalla millä hyvänsä julkisuuteen. Kyllä mä olen kovan hinnan saanut tästä maksaa. Nykyisinhän tämä on mun työtä, että olen esiintyvä artisti, ja mä olen ollut enemmän tai vähemmän esiintyvä artisti viimeiset kymmenen vuotta, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

Johanna Tukiainen

– Ihmiset joko vihaa tai rakastaa. Täällä on niin hirveän paljon sellaisia katkeria ihmisiä ja sellaisia, jotka kritisoi hirveästi ja ei edes tunne mua. Se on raskasta. Toinen on se yksityisyyden menetys. Sitten oli tämmöisiä mun entisiä parisuhteita, jotka oli mun rakkaita ihmisiä. Mä jouduin ihmissuhteissa maksamaan kovan hinnan tästä. Eihän julkisuus korvaa rakkautta, Tukiainen jatkoi.

Katso haastattelun ensimmäinen osa videona tästä.

Kaksiosaisen haastattelun ensimmäisessä osassa Johanna kertoo myös muiden muassa kokemuksistaan julkisuudesta ja sen varjopuolista sekä paljastaa tekevänsä Julia-siskonsa kanssa lähiaikoina comebackin Dolls Sisters -nimellä. Lisäksi Tukiainen kertoo tulevasta albumistaan ja pohtii mitä artistinimeä hän voisi tulevalla levyllään käyttää.