Johanna Tukiainen julkaisee levyn: ”Sanoitukset tekevät musta idiootin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on parhaillaan kiertueella, ja viime viikolla hän nousi lavalle kolmella keikalla. Niistä viimeinen nähtiin sunnuntaina Tampereella, jossa Stara tapasi julkkistähden keikkapaikan backstagella.

Johanna Tukiainen kertoi haastattelussa valmistelevansa parhaillaan albumiaan, jonka on määrä päätyä kauppoihin lähitulevaisuudessa. Aiemmin hän ilmoitti artistinimekseen Yolanda, mutta siitä nimestä Johanna on jo luopunut. Samalla hän vahvisti aikaisemmat tiedot siitä, että hänen artistinimensä tulee olemaan Jolene.

– Mulla on tulossa albumi ja mä oon tehnyt sopimuksen erittäin ammattitaitoisten laulajien kanssa ja mun sisko Julia tekee yhden uuden biisin mun kanssa. Yolanda oli vain mun keksintö nopeasti. Nyt Jolene on mun idea. Se on sellainen nimi, jota voi käyttää myös ulkomailla. Jolene on paljon mageempi nimi kuin joku Tuksu, kun Tuksu on joku pilanimi, Johanna Tukiainen kertoi Staralle.

Kohujulkkis inhoaa siis Tuksu-lempinimeään, joten sitä ei tulla virallisissa yhteyksissä näkemään. Samalla lailla Johanna suhtautuu myös ensimmäiseen Lööppijulkkis-singleensä, joka lyriikoista hän ei pidä lainkaan. Kappale onkin mukana keikkojen ohjelmistossa vain siihen saakka kunnes tilalle saadaan uutta esitettävää.

– Lööppijulkkista mä vielä esitän edelleen, vaikka mä en itse siitä biisistä tykkää hirveän paljon. Ne sanat tekevät musta idiootin. Mä en myöskään tykkää Tuksu-nimestä, mutta mä esitän sitä Lööppijulkkista nyt niin kauan että saan lisää biisejä, Johanna Tukiainen kertoi.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria. Johannan haastattelun ensimmäinen osa julkaistaan myöhemmin tänään.