Julia ja Johanna Tukiainen tekevät yhteisen paluun: ”Suomessa julkkikset ovat ulosotossa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka laulajanakin taannoin debytoinut julkkistähti Johanna Tukiainen on aikeissa julkaista albumillisen musiikkiaan lähiaikoina. Se ei ole kuitenkaan ainoa muutos uralla, sillä Tukiaisen siskosten yhteinen brändi kaivetaan pitkän tauon jälkeen naftaliinista.

– Nyt mä teen välillä yksin keikkaa, ja sitten Julia – mun pikkusisko – niin me tehdään tällainen comeback siskosten kanssa. Mullahan on Dolls-yritys ollut aiemmin, mutta nyt tulee takaisin sama brändi mikä oli jo aiemmin, eli tää Dolls Sisters, Johanna Tukiainen kertoi Staralle

Tulevaa albumia mainostaessaan Johanna Tukiainen tekee monien muiden artistien tavoin parikin kiertuetta ympäri Suomea. Toinen niistä on Metropoli-lehden kiertue. Johanna on ansainnut palkkansa jo kymmenen vuoden ajan esiintyvänä artistina, mutta samalla julkisuus ja esiintyminen ovat vaatineet veronsa. Kohujulkkista ärsyttää myös Suomen ja ulkomaiden julkkisten erilainen tilanne.

– Kyllä mä oon kovan hinnan saanut tästä maksaa. Ulkomailla julkisuuden henkilöt on miljonäärejä, mutta Suomessa julkisuuden henkilöt ovat ulosotossa. Kiitos Suomi, Johanna Tukiainen lisää.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria. Johannan haastattelun ensimmäinen osa julkaistaan myöhemmin tänään.