Johanna Tukiainen avioerostaan: ”Katso missä sormukseni ovat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen meni helmikuun lopussa naimisiin Arto Länsmanin kanssa. Parin viikon avioliiton jälkeen molemmat jättivät kilvan erohakemuksia käräjäoikeuteen, joten tilanne oli varsin sekava. Stara pyysi Tukiaista kertomaan mikä on avioparin tilanne juuri nyt.

– Tilanne on se, että tässä on nämä mun timanttisormukset, ja ne eivät ole vasemmassa nimettömässä, vaan ne on siirretty toiseen sormeen. Tää on se tilanne. Mä olen hakenut avioeroa. Mä hain sitä ensimmäiseksi ja mä hain sitä myös viimeiseksi. En ole hakenut niitä papereita pois, Johanna Tukiainen kommentoi Staralle.

Johanna Tukiainen

– Puoli vuotta on harkinta-aika, josta nyt ei ole jäljellä kuin varmaan joku neljä kuukautta. Tää mun mies väittää näin, että hän rakastaa mua täydestä sydämestään. Hän tatuoi just mun nimen ja meidän hääpäivän rintaansa. Se on tehnyt kaikenlaisia tempauksia, mutta ei se ole siitä kiinni vaikka sä tatuoisit koko sun vartalon täyteen jonkun ihmisen nimiä. Talk is Cheap! Teot on ne jotka ratkaisee. Käytännön teot.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.