Johanna Tukiainen tähtäsi rintoihin – osuikin kasvoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen oli viikonloppuna Staran haastattelussa, jossa hän muiden muassa kertoi häpeävänsä Lööppijulkkis-esikoissinglensä sanoituksia. Videolla nähtiin myös otteita kohujulkkiksen keikasta Tampereen Tivolissa.

Keikalla julkkistähdelle sattui myös pieni kommellus, kun hänen oli määrä tanssia eroottisesti ja kaataa ”shampanjaa” sensuellisti rinnoilleen. Neitokaisen tähtäys meni hieman pieleen, sillä drinkki kaatui rintojen sijaan suoraan hänen kasvoilleen. Katso tapaus videona tältä haastatteluvideolta ajassa 07:40 tai kuvina tästä ja tästä.

Tukiainen äimisteli pari sekuntia yllättävää tilannetta, mutta jatkoi paljastavaa esiintymistään ammattilaisin ottein pyyhkien välillä silmiään. Esityksen loputtua Johanna Tukiainen paljasti tapahtuneen myös yleisölle.

– No niin, shampanjaa oli tarkoitus kaataa mun rinnoille, mut meni vahingossa kasvoille. Eipä siinä mitään. Mieluummin shampanjaa, Johanna Tukiainen kertoo yleisölle Staran videon lopuksi.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.