Johanna Tukiaisen tissivilautus tallentui videolle – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Suomen kohutuin julkkistähti Johanna Tukiainen rohkeni paljastaa rintansa esiintyessään sunnuntaina Tampereella. Vilautus tallentui lukuisille kameroille. Paikalla oli myös viihdelehti Stara, joka tapasi kohujulkkiksen keikkapaikan backstagella.

Nyt illan tapahtumista ja haastattelusta koostettu ensimmäinen video on julkaistu, ja siinä nähdään myös kohuttu rinnan paljastaminen. Keikan otteita nähdään haastattelun kuvituksena, ja paljastavimmat kuvat löytyvät videolta ajassa 06:20.

Katso video tästä.

Kaksiosaisen haastattelun ensimmäisessä osassa Johanna kertoo muiden muassa kokemuksistaan julkisuudesta ja sen varjopuolista sekä paljastaa tekevänsä Julia-siskonsa kanssa lähiaikoina comebackin Dolls Sisters -nimellä. Lisäksi Tukiainen kertoo tulevasta albumistaan ja pohtii mitä artistinimeä hän voisi tulevalla levyllään käyttää.

Katso myös Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.