Virkamies vaati 100 naiselta seksiä – tuomittiin elinkautiseksi vankilaan

Ohhoh! · Stara.fi

Monet naiset ovat käyttäneet viehätysvoimaansa ja jopa seksiä noustakseen uraputkessa, ja monilla aloilla miespuoliset johtajat ovatkin seksiä vastaan hoitaneet naisille parempia työpaikkoja. Nyt Kiinassa on tullut ilmi eräs erityisen härski tapaus.

Kiinalainen korkea-arvoinen virkamies on nimittäin saanut oikeudessa elinkautisen vankeustuomion tarjouttuaan palveluksiaan seksiä vastaan. Seksiaddiktin miehen kerrotaan harrastaneen seksiä yli sadan naisen kanssa ja kehittäneen aivan omat 18 seksiasentoaan. Suurin osa naisista oli tarvinnut virkamiehen apua asioissaan, ja he saivat apua vain makaamalla miehen kanssa. Myös miehen omaan henkilökuntaan kuuluvat naiset ovat joutuneet sänkyyn noustakseen uraputkessaan.

Osa naisista oli lisäksi maksanut miehelle rahaa. Siitä huolimatta virkamies ei ollut toteuttanut lupauksiaan, jolloin naiset ilmiantoivat hänet poliisille, kiinalainen Ming Pao -lehti uutisoi. Lehden mukaan kokonaisuuteen liittyy myös monia muita virkamiehiä, mutta heidän kohtaloaan ja tekojaan ei ole vielä paljastettu.

Uusimmat