Kung Fu Panda -leffan tekijä tappoi koiran vasaralla

Ohhoh! · Stara.fi

Dreamworks-elokuvastudion animaattori, joka on ollut tekemässä lukuisia lastenelokuvia, on saanut syytteen naapurinsa koiran erittäin väkivaltaisesta tappamisesta. Raivokas hyökkäys tallentui valvontakameralle, jossa nähdään kuinka mies hakkasi koiran kuoliaaksi vasaralla.

Esimerkiksi Madagascar, Kung Fu Panda ja Hain tarina -animaatioelokuvia tekemässä olleen 40-vuotiaan Young Songin epäillään surmaneen 16-kuukautisen saksanpaimenkoiran Los Angelesin liepeillä Pasadenassa, mutta mies itse on kiistänyt teon. Viranomaisilla on kuitenkin todisteena valvontakameran kuvamateriaalia tilanteesta. Nyt miestä odottaa vankilatuomio.

Asiasta uutisoineen Los Angeles Times -lehden mukaan eläinsuojeluvastaava oli purskahtanut itkuun videotallenteen nähdessään. Ennen vasaraniskuja mies oli ampunut koiraa ilmakiväärillä. Koiran ruumista ei ole löytynyt, ja miehen epäillään kuljettaneen sen pois paikalta ja kaivaneen maahan. Viranomaisilla ei ole vielä tietoa surmatyön motiivista, mutta alustavien tietojen mukaan naapurien välillä oli ollut riitaa.