Teinipojan onnettomuus pysäytti lentoliikenteen Lontoossa

Ohhoh! · Stara.fi

Tänään juhlittavat kuninkaalliset häät ovat tuoneet Lontooseen arviolta miljoona turistia ympäri maata ja maailmaa. Siten myös lentokentät ovat olleet tupaten täynnä matkalaisia. Lontoon suurin lentokenttä Heathrow jouduttiin kuitenkin sulkemaan tänään teinipojalle sattuneen onnettomuuden takia.

13-vuotias pikkupoika asuu noin seitsemän kilometrin päässä lentokentältä lentokoneiden käyttämän lentoreitin alapuolella. Poika oli laittanut perheen grilliin pienoismallien kokoamiseen tarkoitettua liimaa, joka syttyi räjähdysmäisesti tuleen ja siinä samalla poika sai vakavia palovammoja.

Pelastusviranomaiset lähettivät paikalle pelastushelikopterin, joten lentokentän liikenne jouduttiin keskeyttämään siksi aikaa kunnes poika oli saatu noudettua kotoaan. Liikenteen katkos kesti noin 20 minuuttia ja myöhästytti kymmeniä lentoja, Daily Mail uutisoi. Ihmissoihtuna palanut pikkupoika tulee lääkärien mukaan toipumaan palovammoistaan.