Alaston opettaja järkytti koulussa: ”Perssilmä paljastui” – katso pidätyskuva

Ohhoh! · Stara.fi

Viime aikoina koulumaailmasta on kantautunut julkisuuteen lähinnä tapauksia, joissa opettajat ovat vietelleet oppilaitaan seksisuhteisiin. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin hieman toisenlainen tapaus, jossa on ollut kuitenkin kyse alastomuudesta.

Amerikkalainen opettaja Harlan Porter on nimittäin pidätetty sen jälkeen, kun hänet nähtiin yllättäen ala-asteen koulussa täysin alastomana. Morrowin kaupungissa Georgiassa opettanut mies oli jostain syystä riisunut kaikki vaatteensa ja käveli koulun käytävillä ilman rihman kiertämää. Nyt hän on saamassa syytteet siveettömyydestä, The Smoking Gun uutisoi.

Hieman ennen erikoista tempaustaan opettajalle oli kerrottu, että hänet joudutaan irtosanomaan lähitulevaisuudessa. Muut opettajat kertoivat poliisille, että normaalisti mies oli tarkka dieetistään, mutta nyt hänet nähtiin juomassa kolaa ja syömässä Taco Bellin pikaruokaa – kaikessa rauhassa täysin alastomana. Alaston opettaja kertoi muille tavoittaneensa valaistumisessaan täysin uuden tason ja kertoi olevansa vapaa, kun hänen kolmas silmänsä, eli suomalaisittain ”perssilmä”, ei ollut enää peitettynä.