Känniääliöiden veneretki päättyi karusti

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina käyty kädenvääntöä Vantaalla järjestettävästä Kaljakellunnasta, jossa nuoret aikuiset pitävät hauskaa kellumalla joessa erilaisilla vempeleillä ja nauttimalla alkoholia. Hieman rajumpi tempaus on nyt tapahtunut Britanniassa, kun kolme juopunutta miestä päätti lähteä Englannin kanaaliin pienellä kumiveneellä.

Kesävaatteisiin pukeutuneet miehet suuntasivat merelle Littlehamptonin kaupungin rannalta. Pahoin kylmettyneet miehet pelastettiin rannikkovartioston toimesta yhdentoista tunnin kellumisen jälkeen. Pelastettaessa miehet olivat juopuneita, kärsivät hypotermiasta ja heillä oli mukanaan vain yksi mela.

Miehet luulivat päässeensä Englannin kanaalin yli Ranskaan ja tervehtivät pelastajiaan ranskaksi. Heidän onnekseen koitui englantilainen lintubongari, joka huomasi taivaanrannassa käsiään heiluttaneet miehet. Kolmikko joutui sairaalahoitoon. Nyt rannikkovartiosto on julkaissut videon pelastusoperaatiosta.