Iina Kuustonen Maikkarin jättisarjan pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Iina Kuustonen on tullut tutuksi suomalaisille sekä valkokankaalta että viime aikoina erityisesti myös huippusuositun Putous-viihdeohjelman tähtenä. Eilen näyttelijäkaunotar oli Arto Nybergin keskusteluohjelman vieraana ja kertoi tulevasta projektistaan.

Iina Kuustonen on nimittäin kiinnitetty päärooliin MTV3-kanavan tulevaan jättisarjaan, jonka kuvaukset alkavat ensi syksynä.

– Se kertoo tarinan poptähdestä ja pultsarista. Se kertoo menestyjästä ja epäonnistujasta ja niiden erikoisesta suhteesta. Se nähdään sit ensi vuonna. Tuotantoyhtiöstä kerrottiin, että mun kannattaa vapun jälkeen tarkentaa, että mä oon se poptähti, että ei jää epäselväksi, Iina Kuustonen kertoi.

26-vuotias Iina Kuustonen on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa FC Venus ja 8 päivää ensi-iltaan sekä televisiosarjoissa Ihmebantu ja Suojelijat. Viime kesän hän vietti Valkeakosken kesäteatterissa. Ensi kesänä Iina nähdään Suomenlinnassa Ronja ryövärintytär -näytelmässä, jossa hän esittää lukuisia eri rooleja. Putous-ohjelmassa Kuustonen kohahdutti poseeraamalla alastomana.