Osama Bin Ladenin kuolinkuvaa epäillään tekaistuksi – vertaa itse

Ohhoh! · Stara.fi

Amerikkalaiset uutisvälineet ovat tänään hehkuttaneet ennennäkemättömällä voimakkuudella Yhdysvaltojen hallituksen väitettä siitä, että terroristijohtaja Osama Bin Laden olisi kuollut. Samalla miljoonat amerikkalaiset ovat iloinneet uutisesta.

Nyt uutista on ehditty jo hieman sulatella, ja samalla väitteeseen terroristijohtajan kuolemasta on ryhdytty suhtautumaan hieman epäillen. Kyseessä oli kiistatta maailman etsityin mies, mutta siitä huolimatta ruumiista on esitetty julkisuudessa ainoastaan yksi heikkotasoinen valokuva. Videokuvaa ruumiista ei ole lainkaan, vaikka kyseisestä tulitaistelusta on esitetty videokuvaa.

Osama Bin Laden

Epäilykset saivat uutta pontta, kun Yhdysvallat ilmoitti haudanneensa ruumiin mereen. Yhdysvallat on siis julkaissut sanojensa takeeksi ainoastaan yhden valokuvan, joten se on asetettu tarkempaan syyniin. Samalla arkistoista on löytynyt valokuva, joka on huomattavan samankaltainen nyt julkaistun ”kuolinkuvan” kanssa. Mitä mieltä sinä olet?