Lauri Tähkä paljasti hittiyhtyeen hajoamisen syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin yhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu hajosi taannoin, kun yhtyeen vokalisti Lauri Tähkä ilmoitti bändin muille jäsenille asiasta sähköpostilla. Hajoaminen tuli shokkina niin bändin muille jäsenille kuin yhtyeen faneillekin. Hajoamisen syy jäi tuolloin vielä hämärän peittoon.

Eilen Lauri Tähkä, eli siviilissä Jarkko Suo, oli Arto Nybergin haastattelussa, jossa hän viimein kertoi rankan päätöksensä taustoista.

– Tänään ei huomista murehdita -levyn jälkeen mulle tuli sellainen olo, että mulla ei tälle bändille synny enää biisejä. Sitten mä olin vähän huolissani, että tuleeko niitä ollenkaan enää. Sitten kun mä tein tän päätöksen, niin pato murtui ja rupes syntymään taas musaa. Mulla oli vaan takki tyhjä ja mä haluan tehdä jotain muuta, Lauri Tähkä kertoi Nybergille.

Nyberg tiedusteli suosikkilaulajalta myös miksi hän ilmoitti asiasta varsin koruttomasti sähköpostilla.

– Se on ihan normaali käytäntö ollut meillä, että toimitaan sähköpostitse. Ei siinä ole mitään ihmeellistä. Kaikki asuu ympäri Suomea ja se saavuttaa kaikki samalla kertaa. Tää on myrsky vesilasissa tää koko touhu. Ainoastaan siinä oli syy, että ei syntynyt tälle porukalle enää musiikkia.