Hävytön matkustaja kouri lentoemännän jalkoväliä – vankila uhkaa

Ohhoh! · Stara.fi

Lentoyhtiöiden lentohenkilökunta saa yleensä olla varsin rauhassa matkustajilta, mutta poikkeukset vahvistavat säännön. Nyt eräällä lennolla juopunut matkustaja on käynyt käsiksi lentoemäntään ja todennäköisesti katuu sitä vielä pitkään.

Lontoosta New Yorkiin British Airwaysin lennolla matkalla ollut 53-vuotias miesmatkustaja pidätettiin sen jälkeen kun hänen kätensä päätyi lentoemännän hameen alle samalla kun lentoemäntä tarjoili kahvia käytävän toisen puolen matkustajille. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan mies kouri voimakkaasti lentoemännän jalkoväliä. Heti tämän jälkeen henkilökunta sitoi miehen kiinni.

Mies oli ahdistellut ennen lentoemäntää myös vieressään istunutta naista. Seuraavaksi ahdistelija joutuu vastaamaan oikeudessa syytteeseen seksuaalisesta ahdistelusta. Mies voi joutua vankilaan mikäli hänet todetaan syylliseksi. Ahdistelija oli nauttinut runsaasti alkoholia mukanaan olevasta omasta viskipullosta. Poliisille mies kertoi nukahtaneensa ja heränneensä sen jälkeen siteissä.