Poliisi pysäytti odottavan äidin – lapsi syntyi keskellä poliisiratsiaa

Ohhoh! · Stara.fi

Lapset eivät aina kysy aikaa ja paikkaa syntymiselleen, ja tällä kertaa tämä on toteutunut eräälle amerikkalaiselle naiselle. Viimeisillään raskaana oleva Bethel Hairston ja hänen miehensä Trevor pysäytettiin nimittäin poliisin puhallusratsiaan, kun lapsi päätti tulla maailmaan.

Rattijuoppoja autoilijoiden joukosta sunnuntaina aamulla etsineet poliisit joutuivat siten muuttamaan hieman suunnitelmiaan, sillä ratsia muuttuikin yllättäen synnytykseksi Plainvillessä, Connecticutissa. Paikalle kutsuttiin välittömästi ambulanssi, mutta sillä olisi kulunut paikalle saapumiseen yli kymmenen minuuttia.

Lapsi oli kuitenkin ambulanssia nopeampi. Lopulta nainen synnytti poliisien avustamana terveen lapsen, Christian Hairstonin, joka voi siis jatkossa ylpeillä syntyneensa sairaalan sijaan äidin autossa poliisiratsiassa. Ambulanssin saavuttua tilanne oli jo ohi ja ensihoitajat tarkistivat lapsen elintoiminnot ja kuljettivat tuoreen äidin sairaalaan, NBC News uutisoi.