Rahaa satoi taivaalta – useita loukkaantui kaaoksessa

Ohhoh! · Stara.fi

Monien haaveissa on joskus päätyä aitoon rahasateeseen, ja sellaisia onkin nähty muutamia kertoja myös tosielämässä. Taannoin eräs hiphop-tähti heitteli kymmenientuhansien edestä seteleitä keikallaan. Tällä kertaa rahasade on koettu Kiinassa.

Kyseessä oli Zhenjiangin kaupungissa toimivan Zhenjiang Xingyao Real Estate Development -kiinteistövälittäjän lauantaina järjestämästä mainostempauksesta, jossa kauniit naiset heittivät rahaa ilmoille kuumailmapallosta käsin. Paikalle oli seteleitä keräämään saapunut tuhansia ihmisiä. Kovan tuulen vuoksi tempaus jouduttiin keskeyttämään, jolloin naiset siirtyivät heittämään rahaa parvekkeelta, Yangtze Evening Post -lehti uutisoi.

Kiinassa rahasateella oli kuitenkin ikävät seuraukset, sillä kaksitoista ihmistä loukkaantui sen aiheuttamassa kaaoksessa. Rahanhimossaan ihmiset eivät välittäneet muiden turvallisuudesta, vaan rynnivät täyttä päätä väkijoukkoon, jolloin osa ihmisistä kaatui ja jäi muiden jalkoihin tai puristuivat väkijoukon ja talon seinän väliin.