Sauli Koskinen ja Adam Lambert herkässä yhteiskuvassa: ”Rakastan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Sauli Koskinen ja maailmankuulu poptähti Adam Lambert ovat seurustelleet jo kuukausien ajan, ja viime kuussa Adam viimein vahvisti seurustelun kirjoittamalla Twitter-blogiinsa suomeksi ”Rakastan”. Nyt vuorossa on toinen, selvästi merkittävämpi rakkaudentunnustus.

Twitterissä julkaistun rakkaudentunnustuksen viesti on sama kuin edellisellä kerralla, eli ”Rakastan”, mutta tällä kertaa mukana on myös romanttinen kuva. Siinä Sauli Koskinen istuu Adam Lambertin sylissä käsi rakkaansa kaulalla. Tämän kuvan jälkeen suhteesta ei ole enää epäilystäkään. Sauli on noussut suhteen myötä raketin lailla viihdemaailman tunnetuimmaksi suomalaiseksi tähdeksi.

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.