Ke$han rohkeat promokuvat julki – nakuilee lipun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hänen Blow-kappaleensa soi parhaillaan kovasti radioissa ympäri maailmaa.

Nyt Ke$ha on julkaissut tuoreita promokuviaan, joista yksi on aiheuttanut tavallista enemmän kohua. Siinä hän poseeraa nimittäin yläosattomissa siten, että on verhonnut vartalonsa Yhdysvaltain lippuun. Katso kuvat alta.

Taannoin Ke$ha paljasti Staralle oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Viime talvena Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.

Kesha

Kesha

Kesha

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat