Ke$han rohkeat promokuvat julki – nakuilee lipun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hänen Blow-kappaleensa soi parhaillaan kovasti radioissa ympäri maailmaa.

Nyt Ke$ha on julkaissut tuoreita promokuviaan, joista yksi on aiheuttanut tavallista enemmän kohua. Siinä hän poseeraa nimittäin yläosattomissa siten, että on verhonnut vartalonsa Yhdysvaltain lippuun. Katso kuvat alta.

Taannoin Ke$ha paljasti Staralle oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Viime talvena Ke$ha paljasti haluavansa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.

Kesha

Kesha

Kesha