Missikaunotar: ”Lentokentille seuraavaksi matkustajien peräaukkotestit?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina erityisesti Yhdysvalloissa lentokenttien turvatarkastajat ovat syyllistyneet turvallisuuden nimissä törkeisiin ylilyönteihin, joiden kohteena ovat olleet yleensä naiset ja lapset. Ahdistelu tapauksia on tullut julkisuuteen kymmenittäin, ja eilen vuorossa oli entinen Miss USA.

Viime aikoina turvatarkastajia on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta, sillä he ovat kosketelleet asiakkaita sopimattomalla tavalla. Julkisuudessa on väläytelty myös mahdollisuutta, että turvatarkastajat saavat muiden intiimialueiden koskettelusta seksuaalista tyydytystä. Kerroimme eilen kuinka Miss USA Susie Castillo joutui kokemaan kuinka turvatarkastaja kosketteli hänen vaginaansa neljä kertaa yhden ruumiintarkastuksen aikana.

Tapaus on saanut paljon julkisuutta, koska ahdistelun uhrina oli tällä kertaa julkkisnainen. Castillo onkin nyt äimistellyt turvatarkastajien toimia, jotka olivat viranomaisten mukaan täysin normaaleja. Verkkosivustollaan julkaistulla videolla missi toteaa, että koska nyt kosketellaan jo matkustajien sukupuolielimiä niin seuraava askel taitaa olla jo selvillä.

– Olen kuullut, että huumediilerit piilottavat huumeita joskus peräsuoleensa. Miten käy sitten kun ensimmäinen terroristi piilottaa pommin peräsuoleensa? Joudummeko sen jälkeen peräaukkotesteihin lentokentällä? Onko se seuraava askel? missikaunotar ihmettelee videollaan.