Viihdelehti Stara hakee toimittajaa ja harjoittelijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara hakee parhaillaan toimittajaa ja harjoittelijaa yhteistyössä Tampereen TE-toimiston kanssa. Myös vastavalmistuneen Sanssi-kortin käyttäminen on mahdollista.

Toimittajan ja harjoittelijan tehtäviin kuuluu erityisesti viihdeuutisten ja haastattelujen tekeminen julkaisun Tampereen toimituksessa, mutta tarvittaessa myös festivaaleilta, konserteista ja seurapiiritapahtumista ympäri Suomea.

Hakijoilta toivotaan vahvaa äidinkielen osaamista sekä viihdealan ja populaarikulttuurin tuntemusta. Heidän tulee lisäksi seurata viihdealan tapahtumia erityisen aktiivisesti. Toimittajalla tulee lisäksi olla sujuva englanninkielen taito ja sujuva ulosanti haastattelutilanteita varten. Digitaalisen mediatuotannon ja koodaamisen osaaminen katsotaan eduksi. Staran kohderyhmää ovat 15 – 30-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset, joten toimittajan ja harjoittelijan on hyvä kuulua tähän ikäryhmään.

Lähetä hakemuksesi liitteenä kuvasi ja ansioluettelosi sekä kolme kirjoittamaasi ajankohtaista viihdeuutisnäytettä sähköpostilla osoitteeseen toimitus (at) stara.fi. Juttuja ei julkaista, mutta niillä on suuri merkitys valinnassa. Tutustu julkaisun toimitukselliseen linjaan ennen juttujen kirjoittamista ja muista mainita juttujen lähteet. Emme vastaa puhelintiedusteluihin.