JoJo poseerasi näyttävästi farkkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin nykyisen levy-yhtiönsä leipiin jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut Jojo on samalla varttunut lapsitähdestä 20-vuotiaaksi kaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Taannoin Jojo vieraili Timbalandin Shock Value 2 -albumin Lose Control -kappaleella. Tällä kertaa Jojo on esitellyt uutta aikuisempaa tyyliään Nylon-lehden järjestämissä julkkisjuhlissa. Hän oli pukeutunut tyköistuvaan farkkumekkoon ja säväytti olemuksellaan punaisella matolla.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.