Mies myi tuoreen vaimonsa naapurille 440 eurolla

Ohhoh! · Stara.fi

Islamilaisista maista kantautuu tasaisin väliajoin huolestuttavia tietoja siitä kuinka vanhemmat myyvät lapsiaan vanhojen miesten vaimoiksi. Tuore kiinalaistapaus ei ole yhtä härski, mutta siitä huolimatta merkillinen. Aviomies myi nimittäin vaimonsa naapurille.

China Daily uutisoi, että 42-vuotias kiinalainen mies Zhao of Hebei myi vaimonsa Ling Huan pian häiden jälkeen. Naapuri maksoi vaimosta 4.000 juania, eli 440 euroa. Poliisi sai tietää tapauksesta vasta kuukauden kuluttua, ja nyt aviomies on pidätetty ihmiskaupasta. Mies oli yrittänyt poliisia pakoon, mutta jäi kiinni linja-autoasemalla. Pidätetty kertoi, että köyhyyden takia hänen piti löytää itselleen vaimo.

Entistä monimutkaisemmaksi tarina meni siinä vaiheessa, kun mies paljasti että kyseessä ei ollut perinteinen rakkausavioliitto, vaan että miehen aviottomuudesta huolestunut isä oli ostanut vaimon hänelle 7.500 juanilla, eli 820 eurolla. Mies ei kuitenkaan ollut tyytyväinen vaimon ikään ja ulkonäköön, mutta meni siitä huolimatta vihille. Kolmen kuukauden kuluttua hän myi Ling Huan naapurissa asuvalle maanviljelijälle lähes puoleen hintaan.