Raju toimintatrilleri saa viimein odotetun jatko-osan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2009 sai ensi-iltansa raju toimintatrilleri Taken, jonka pääosassa nähtiin Liam Neeson. Hän esitti isää ja entistä CIA-agenttia, jonka tytär kidnapataan Pariisissa. Isä lähtee veriselle ristiretkelle tyttärensä pelastamiseksi Jason Bourne -hengessä, mutta raaemmin.

Elokuva oli hitti, sillä se tuotti 25 miljoonan dollarin budjetilla peräti 225 miljoonaa dollaria.

Hittielokuvalle on jo pidempään toivottu jatkoa, ja nyt jatko-osa on viimein vahvistunut. Ensimmäisen leffan ohjasi Pierre Morel ja nyt Taken 2 -elokuvan ohjaajaksi on Variety-lehden mukaan kiinnitetty Olivier Megaton. Jatko-osan tarinasta ei ole vielä annettu tarkempia tietoja, mutta se tulee ennakkotietojen mukaan sijoittumaan edeltäjänsä tavoin Eurooppaan.