Ryöstäjät nolosti kiinni: Poliisisarjan soittoääni paljasti rikoksen

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi on saanut kiinni joukon rikollisia varsin osuvalla tavalla. New Jerseyn Patersonissa aseistettu ja maskeihin pukeutunut rikollisjoukko hyökkäsi keskiviikkona perheen kotiin.

Yksi miehistä piti yhdeksänvuotiasta poikaa sekä hänen äitiään ja isoäitiään vankina aseella uhaten samalla kun joukkion muut jäsenet tyhjensivät taloa arvoesineistä. Ryöstäjät saivat saaliikseen muiden muassa perheen puhelimet. Varastettuihin puhelimiin oli asetettu soittoääneksi varsin harvinainen Kova laki -poliisisarjan tunnusmusiikki.

Myöhemmin poliisit havaitsivat tuntomerkkeihin täsmääviä miehiä, jotka kuitenkin kiistivät syyllisyytensä. Tämän jälkeen poliisi soitti erääseen varastetuista puhelimista ja samalla yhden miehen taskusta alkoi soida Kova laki -sarjan tunnusmusiikki. Tekijät saatiin yhtä lukuunottamatta kiinni, ja heitä odottavat raskaat syytteet törkeästä ryöstöstä ja laittoman aseen hallussapidosta, The Record uutisoi.