Tänään tv:ssä: Pierce Brosnanin historiallinen James Bond

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kotikatsomoissa saadaan jälleen seurata maailman tunnetuimman salaisen agentin, James Bondin, edesottamuksia. Sub esittää kello 21.00 alkaen elokuvan 007 ja kultainen silmä. Siinä pääosassa salaisena agenttina nähtiin ensimmäisen kerran Pierce Brosnan.

Vuonna 1995 ensi-iltansa saaneessa 17. James Bond -elokuvassa Pierce Brosnan teki menestyksekkään roolin ja onnistui ottamaan harteilleen Roger Mooren ja Sean Conneryn viitan. Hänet nähtiin nimittäin lopulta peräti neljän James Bond -elokuvan tähtenä. Bond-tyttönä elokuvassa nähdään Izabella Scorupco.

Pierce Brosnan on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ainakin viihdelehtien otsikoista. Taannoin hän oli saamassa syytteen pahoinpitelystä, mutta onnistui sopimaan sen rahalla ennen oikeudenkäyntiä.