Hilary Swank näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljaiseloa julkisuudesta viime vuosina pitänyt kahdella Oscarilla palkittu näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Hilary on esitellyt timmiä bikinivartaloaan pariinkin kertaan paparazzikuvissa.

Nyt Hilary Swank on poseerannut timmissä kunnossa Something Borrowed -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Hän oli pukeutunut punaiselle matolle tiukkaan paitaan, joka korosti entisestään neitokaisen muotoja. Amerikkalaisissa viihdelehdissä hänen vitsailtiinkin varastaneen muotonsa povipommi Dolly Partonilta.

Hilary Swank on voittanut parhaan naispääosan Oscarin elokuvistaan Boys Don’t Cry ja Million Dollar Baby. Naisen ura alkoi vuonna 1992 televisiosarjassa Buffy, vampyyrintappaja. Hänet on nähty myös pääosassa vuoden 2007 elokuvahitissä PS. I love you. Swank toimi vastaavana tuottajana Conviction-elokuvassa, jossa hänet nähtiin myös naispääosassa. Kaunotar on palkittu upeasta urastaan omalla tähdellä Hollywood Walk of Famella. Swankin Conviction-elokuva sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa 15. lokakuuta 2010. Rooliaan varten hänen täytyi lihottaa itseään seitsemällä kilolla.