Johanna Tukiainen katkerana: ”Arto on siipeilijä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen keskittyy parhaillaan keikkailemiseen soolona ja siskonsa Julian kanssa. Stara tapasi Tukiaisen äskettäin Tampereen keikan takahuoneessa ja tiedusteli neitokaiselta kevään kuulumisia. Tuolloin myös Arto oli samassa kaupungissa.

Katso tästä Johanna Tukiaisen videohaastattelun ensimmäinen osa.

– Siinä on sellainen henkilö kyseessä, että mä en luota mihinkään sanaan enkä mihinkään juttuun mitä tää ihminen sanoo. Jos se sanoo että se on Tampereella niin se voi olla Helsingissä. Jos se sanoo, että se on Helsingissä se voi olla Lapissa, Johanna Tukiainen kertoi Staran haastattelussa.

– Mä en luota siihen, että onko Tampereella Arto tällä hetkellä. Voi olla että Arto on tullut tähän ravintolaan tänään katsomaan mun keikkaa, koska mä olen saanut käsityksen tästä ihmisestä että hän haluaa siipeillä mun kustannuksella.

Katso tästä Johanna Tukiaisen keikan näyttävä kuvagalleria.