”Järjetön pudotus!” Historian rajuin moottorikelkkaturma tallentui kypäräkameraan – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Facebookissa on aiheuttanut hämmennystä jo jonkin aikaa video, jossa nähdään mahdollisesti jopa historian rajuin moottorikelkkaturma. Hyvälaatuinen video on tallentunut alusta loppuun kelkkailijan kypäräkameraan.

Nyt video on viimein julkaistu myös YouTubessa. Siinä nähdään kuinka kuljettaja ajaa ensin moottorikelkallaan lumista vuorenrinnettä ylös aina vuoren huipulle saakka. Siellä hänelle sattuu kuitenkin pieni ajovirhe, jonka seurauksena kelkka nousee pystyyn ja tuloksena on pitkä pudotus vuorenrinnettä alas.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat