Facebook-vitsailu meni jo turhan rajuksi – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin yhteisöpalvelut ovat viime aikoina kohdanneet ongelman siinä mitä tehdä kuolleiden käyttäjien käyttäjätileille. Perheenjäsenillä on vain harvoin tiedossaan toistensa tunnuksia esimerkiksi Facebookiin. Usein sivut jäävät eräänlaiseksi muistoksi edesmenneestä.

Nyt Facebookissa on tullut ilmi tapaus, jossa käyttäjä kertoi sivullaan kuinka hänen Scott-setänsä oli menehtynyt pääsiäisenä. Siitä viiden tunnin päästä viestiin ilmestyi kuolleen Scott-sedän kirjoittama kommentti, jossa hän ilmoitti olevansa zombie haudan takaa. Vasta parin tunnin kuluttua Scottin poika Dan kirjoitti uuden viestin kuolleen isänsä nimissä ja kertoi vain vitsailleensa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat